JavaScript в вашем браузере отключён.

Вы должны включить JavaScript в вашем браузере, для просмотра этого сайта Кликните здесь, чтобу узнать как включить javascript в вашем браузере.

HAINE

Compania 5.11Tactical, având la bază principii ce țin de calitate înaltă, siguranță și confort, s-a plasat ca unul dintre cei mai renumiți producători de echipament funcțional tactic cu deviza ”echipăm din cap până în picioare”.

Creând haine confortabile, inclusiv o gamă vastă de pantaloni, compania ține cont de dorințele și recomandările clienților-profesioniști în domeniul aplicării echipamentului tactic. Îmbrăcămintea sau uniforma de la 5.11 se poartă de poliție, pompieri, agenți de pază, militarii și experții în situații de urgență.

Toate produsele 5.11 Tactical sunt universale: ele arată bine în viața cotidiană, sunt confortabile pentru a călători, a merge în excursii și a face sport. Îmbrăcămintea tactică de la 5.11 are o potrivire perfectă, este rezistentă și se poartă un timp îndelungat. La fabricarea ei se folosesc materiale de calitate, design modern și noi soluții tehnologice. Persoana se simte confortabil în orice situație.

Prioritatea companiei 5.11 Tactical – funcționalitatea înaltă a hainelor în situații specifice și speciale. Din acest motiv, multe modele sunt realizate din diverse materiale și componente pentru diferite condiții de utilizare - ”Bumbac”, ”Spandex” și ”Ripstop” de calitate înaltă și tratate cu ”Teflon ®”.